PRODUK KAMI :-

Bakery
*MENERIMA TEMPAHAN
~ KEK
~ ANEKA JENIS ROTI
~ DESSERT
~ ANEKA BAHULU (BAHULU CERMAI/BAHULU KEMBOJA/BAHULU GULUNG)

Crochet @ Kait
*MENERIMA DAN MENJUAL
~HASIL KAIT YANG TELAH SIAP
~MENERIMA TEMPAHAN HASIL KAIT
~MENJUAL LEBIH 200 E-PATTERN KAIT

KEPADA YANG BERMINAT, SILA HUBUNGI TERUS

MELALUI EMAIL
yati2199@gmail.com
MELALUI HP SMS ATAU CALL TERUS 019-7137078


Friday, September 24, 2010

Koleksi Doilies






setiap tahun hiasan perabot di rumah ni akan di alaskan atau di gandingkan dengan hasil crochet. tp..bukan aku yg kait.. adik ipar aku yg kait.. dia pandai jugak mengait.. tp sejak ada anak kecik ni dia belum ada lg mood nk mengait. lagipon benang dh semakin mahal n susah nak cari. aku sendiri beli benang kat JB. tu yg ada masa tiap kali aku balik JB, tiap kali tu jugak aku beli benang.. ni aku ada attach pattern-pattern doilies yg ada untuk tatapan semua. kalo ada yg berminat atau berkenan di hati jgn malu n jgn segan utk bertanya tau..

others business

assalamualaikum n salam aidilfitri..

dalam perancangan nak menambahkan lagi koleksi dan blog ini. tapi bukan hanya tertumpu pada crochet sahaja. jgn ketinggalan untuk follow new update dari saya.. produk dah ada... tungguuu... nk bagi surprise sket...